TGP Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

TGP Data Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där TGP Data Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. TGP Data Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TGP Data Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. TGP Data Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TGP Data Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Regeringsg. 83, 111 39, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54131660.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TGP Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TGP Data Aktiebolag har idag 556360-2811 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TGP Data Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dataområdet, biträda med administrativa tjänster, försäljning av datorer och programvaror samt försäljning av gplfprodukter.

I TGP Data Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Tord Peder som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Olga Olivia som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jeding, Lena som är född 1972 och har titeln Revisor, Convensia Revision LJ AB som är född och har titeln Revisor, .