TÅGA Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer, undervisning, uthyrning, köp, försäljning och tillverkning inom kemi, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TÅGA Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är TÅGA Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1990-01-05 så skapades TÅGA Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel TÅGA Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

TÅGA Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556379-0087 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är TÅGA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TÅGA Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6678873 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom TÅGA Aktiebolag är Lindberg, Ernst Johan Torgny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhlmann, Anna-Karin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor, .