Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra schaktningsarbeten och markanläggnings- entreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1989-12-11 så skapades Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556380-7527 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2589325 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rönnbäcks Schaktmaskiner Aktiebolag är Rönnbäck, Leif Erland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnbäck, Bo Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundström, Lars Roland som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .