Tynningö Sjötrafik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tynningö Sjötrafik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. Tynningö Sjötrafik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Tynningö Sjötrafik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556385-6490.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54139560 alternativt besöka eller skicka post till Tynningö Sjötrafik Aktiebolag på följande adress Tynningöv. 181, 185 92, Vaxholm.

Tynningö Sjötrafik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tynningö Sjötrafik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Malmqvist, Bernt Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Malmqvist, Gunn-Britt som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva färjetrafik med gods- och persontransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.