Lanterna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lanterna Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Lanterna Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lanterna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lanterna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lanterna Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lanterna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Göransg. 74, 112 38, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54430089.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lanterna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lanterna Aktiebolag har idag 556392-4702 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Ordförande saknas. är den som för stunden ansvarar för Lanterna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva film- och TV-produktion samt konsthantverk och utbildning inom dessa områden, samt därmed förenlig verksamhet.

I Lanterna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Peter Oscar Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindenbaum, Curt Sune Bernhard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Granstrand, Lars Gunnar Gustaf som är född 1957 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .