Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag

Stockholms län

Information

556437-3685 är organisationsnummer för verksamheten Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag finns i.

Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-17375 eller genom brev på följande adress:
Tjärby Kalvaberget, 312 91, Laholm

Bolaget skall bedriva konsult, drifts, service- och entreprenad- verksamhet inom VVS och energiteknik samt försäljning av VVS- och energivaror samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget idka hotellverksamhet, uthyrningsverksamhet av båtar samt sightseeingturer med båt och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel med värdepapper och andra finansiella instrument.

Det finns olika personer som har en koppling med Ång- och Värmeteknik Hellström Aktiebolag och det är Hellström, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Barbro Agneta Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Bäcklund, Jan Torsten som är född 1940 och har titeln Revisorssuppleant, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor