Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Aktiebolag som heter Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-01-21 så har Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vegabacken 23, 185 41, Vaxholm. Vi ni istället prata med Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8740800.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att - bedriva konsultverksamhet innehållande organisations- och ledningsutveckling - bedriva handel med metall-, skogs- och jordbruksprodukter med företrädesvis det forna Sovjetunionen och övriga världen - utveckla patent och agenturer - bedriva handel med fastigheter och värdepapper inom och utom landet - samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Edebo, Per Erik Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Edebo, Ingrid Monica som är född 1946 och har titeln Suppleant, Stålhandske, Eva Margareta som är född 1953 och har titeln Revisor, Presteva Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Quality System Consulting & Trading Sweden Aktiebolag har 556440-5560 som sitt organisationsnummer.