Erka Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

556445-1531 är organisationsnummer för bolaget Erka Transport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erka Transport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Erka Transport Aktiebolag finns i.

Erka Transport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-04-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erka Transport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Erka Transport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Erka Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hellgren, Erik Gustaf -Hellgren, Karin Maria

Vill ni komma i kontakt med Erka Transport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-980880 eller genom brev på följande adress:
Uteke 2, 185 93, Vaxholm

Bolaget skall skall driva godstransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Erka Transport Aktiebolag och det är Hellgren, Erik Gustaf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Karin Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Petter Erik som är född 1965 och har titeln Revisor, Entina, Elena som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,