Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-05-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag ska trivas.

Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggentreprenad och även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54130627.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag är Alerydh, Bengt Johan Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Alerydh, Per Joakim som är född 1969 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Mikael Alerydh Bygg Aktiebolag har 556448-6552 som sitt organisationsnummer.