2 S Datakonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

2 S Datakonsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som 2 S Datakonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

2 S Datakonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

2 S Datakonsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-10-28. Men sedan 1993-01-01 så har 2 S Datakonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norrbergsg. 5, 185 32, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på 2 S Datakonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54131984.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som 2 S Datakonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för 2 S Datakonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom dataområdet, digital bildframställning, bedriva personaluthyrning, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för 2 S Datakonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till 2 S Datakonsult Aktiebolag och det är följande personer, Sundelin, Svante Gustav Eriksson som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandell Sundelin, Kerstin Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hasselström, Ulla Margareta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för 2 S Datakonsult Aktiebolag är 556455-1728.