Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Importörv. 9, 120 44, Årsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-910050.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag har idag 556457-1569 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av båttillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Nya Arkipelaghuset i Vaxholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindblad, Lennart Sven Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblad, Johan Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Mia Ing-Marie Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Gun Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsmans Revisionsbyrå i Älvsjö AB som är född och har titeln Revisor, .