Kubera Aktiebolag

Stockholms län

Information

556458-2236 är organisationsnummer för företaget Kubera Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kubera Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Kubera Aktiebolag finns i.

Kubera Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-12-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kubera Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Kubera Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kubera Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kubera Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54175090 eller genom brev på följande adress:
Överbyslingan 30, 185 94, Vaxholm

Bolaget skall bedriva livsmedel och agenturverksamhet såsom videouthyrning och spelombud samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kubera Aktiebolag och det är Ånfalk, Ulf Krister som är född 1955 och har titeln VD, Ånfalk, Ulf Krister som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Otterud Ånfalk, Rina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Söderström, Eva Barbro som är född 1963 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,