Adacta Research Aktiebolag

Stockholms län

Information

Adacta Research Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Adacta Research Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Adacta Research Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

Adacta Research Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-09-20. Men sedan 2005-08-01 så har Adacta Research Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mårten Krakows v. 6, 185 33, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Adacta Research Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6666553.

Vaxholm arbetar för att bolag som Adacta Research Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Adacta Research Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, utföra tjänster och konsultation inom områdena marknadsföring, försäljning, marknadsundersökningar och telemarketingverksamhet. Bolagets verksamhet skall också omfatta byggnadsarbeten och därtill hörande entreprenadverksamhet och handel med värdepapper, antikviteter och konst. Vidare ska bolaget bedriva hästverksamhet, rådgivning i finansiella frågor samt i annat fall medverka i transaktioner avseende olika finansiella instrument samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Adacta Research Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Adacta Research Aktiebolag och det är följande personer, Jonason, Anders Carl Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonason, Peter Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Adacta Research Aktiebolag är 556462-9938.