Justin Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva personbefordran, charter- och restaurangrörelse med fartyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Justin Management Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Justin Management Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1993-03-30 så skapades Justin Management Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556465-3391 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Justin Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Justin Management Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54179100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Justin Management Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .