XL-BYGG Zweelo AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och XL-BYGG Zweelo AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och XL-BYGG Zweelo AB är ett av dem. Statusen för XL-BYGG Zweelo AB är att Bolaget är aktivt.

XL-BYGG Zweelo AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som XL-BYGG Zweelo AB ska trivas.

XL-BYGG Zweelo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med partihandel av byggnads- material samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att XL-BYGG Zweelo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är XL-BYGG Zweelo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med XL-BYGG Zweelo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7326120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alström, Lennart Robert -Davidsson, Jörgen Gunnar.

De som är på något sätt har med XL-BYGG Zweelo AB är Alström, Lennart Robert som är född 1964 och har titeln VD, Alström, Lennart Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Jörgen Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alverling, Harald Georg som är född 1950 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

XL-BYGG Zweelo AB har 556468-2150 som sitt organisationsnummer.