Vaxholmsvatten Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta allmänna VA-anläggningar i Vaxholms stad. Bolagets verksamhet skall vara förenlig med kommunal kompetens.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vaxholmsvatten Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Vaxholmsvatten Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1994-02-28 så skapades Vaxholmsvatten Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Vaxholmsvatten Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vaxholmsvatten Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556483-2987 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är Vaxholmsvatten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vaxholmsvatten Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54069080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Medelberg, Erik Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vaxholmsvatten Aktiebolag är Medelberg, Erik Mikael som är född 1953 och har titeln Extern VD, Mosseby, Per Åke som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Schill, Jan Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Slätis, Anders Emil Vigilius som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Björneheim, Ulf Carl Anders som är född 1944 och har titeln SuppleantFredmer, Sven Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Fagerstedt, Ulf Magnus som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lundqvist, Lars Valfrid som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorStaland, Gustaf Peter som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.