JaHanWil AB

Stockholms län

Information

556492-5948 är organisationsnummer för bolaget JaHanWil AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JaHanWil AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som JaHanWil AB finns i.

JaHanWil AB har varit registrerat sedan 1994-09-06 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JaHanWil AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

JaHanWil AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JaHanWil AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med JaHanWil AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5789440 eller genom brev på följande adress:
Furulundsv. 10, 186 42, Vallentuna

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom data och ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JaHanWil AB och det är Bergman, Jan Wilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Hanna-Maija som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,