Pyrgos Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Pyrgos Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pyrgos Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pyrgos Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pyrgos Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pyrgos Aktiebolag ska trivas.

Pyrgos Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledningsområdet, äga och förvalta fastigheter, värdepapper och andra förmögenhetsobjekt, idka författarskap och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pyrgos Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Pyrgos Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Pyrgos Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54130089.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pyrgos Aktiebolag är Thornell, Hans Arvid som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugseth Thornell, Monica Iréne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hedvåg, Per-Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Pyrgos Aktiebolag har 556494-1580 som sitt organisationsnummer.