A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag

Stockholms län

Information

A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byviksv. 3, 185 41, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54136504.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag har idag 556501-8859 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva schakt och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I A Svenssons Schaktmaskiner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Sven Anders Magni som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingela Kristina S som är född 1957 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .