Hårsbäck Handel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hårsbäck Handel Aktiebolag är ett företag som finns i Vaxholm. I Hårsbäck Handel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aspvik, Jan Olov som är född 1953 och har titeln VD, Aspvik, Jan Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspvik, Jan Marcus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hårsbäck Handel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hårsbäck Handel Aktiebolag på telefon 0224-33070.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på företagslönsamhet, försäljning av presentartiklar såsom arrangerade torkade växter, ljus, glas och porslin, äga och förvalta fast och lös egendom samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hårsbäck Handel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hårsbäck Handel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hårsbäck Handel Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Hårsbäck Handel Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hårsbäck Handel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hårsbäck Handel Aktiebolag har 556503-2561 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.