Eluctor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Eluctor Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Eluctor Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eluctor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Eluctor Aktiebolag har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eluctor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54133477.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eluctor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eluctor Aktiebolag har idag 556504-7924 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Bojarzyn, Ted Slawomir -Bojarzyn, Elsbeth Martina är den som för stunden ansvarar för Eluctor Aktiebolag

Bolaget skall syssla med dataförsäljning och datakommunikation samt utbildning, programmering och systemförsäljning, byggnation (ny-, till- och ombyggnad) samt i anslutning härtill idka därmed förenlig verksamhet.

I Eluctor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öndemar, Elsbeth Martina som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Bojarzyn, Ted Slawomir som är född 1953 och har titeln VD, Bojarzyn, Ted Slawomir som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Fredrik Angelo som är född 1966 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.