Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vaxholm. I Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars Holger Axel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Ewa Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag på telefon 08-54130535.

Bolaget skall bedriva båtcharter, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Allt i Båtcharter Olsson Aktiebolag har 556505-7048 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.