Ove & Christina Ahlström AB

Stockholms län

Information

556510-4519 är organisationsnummer för verksamheten Ove & Christina Ahlström AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove & Christina Ahlström AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Ove & Christina Ahlström AB finns i.

Ove & Christina Ahlström AB har varit registrerat sedan 1995-03-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove & Christina Ahlström AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

Ove & Christina Ahlström AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ove & Christina Ahlström AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ove & Christina Ahlström AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54133430 eller genom brev på följande adress:
Kaptensg. 5, 185 32, Vaxholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom reklam, marknads- föring, organisation, ledarskap och utbildning, förvaltning av fast och lös egendom, fastighetsförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ove & Christina Ahlström AB och det är Ahlström, Bror Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Lena Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,