Resaro AB

Stockholms län

Information

Resaro AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Resaro AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Resaro AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Resaro AB har haft sedan 1996-01-01. Resaro AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Resaro AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storvretsv. 39, 142 31, Skogås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54137800.

Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Resaro AB Privat, ej börsnoterat.

Resaro AB har idag 556511-4757 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Resaro AB

Bolaget skall bedriva utveckling av energisystem och bygg- komponenter såsom betongelement samt bedriva konsultations- verksamhet inom närliggande område samt äga och förvalta värde- papper.

I Resaro AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wegler, George Bertil som är född 1943 och har titeln VD, Wegler, George Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wegler, Styrbjörn som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .