Sommar & Sandström Aktiebolag

Stockholms län

Information

556515-8580 är organisationsnummer för verksamheten Sommar & Sandström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sommar & Sandström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Sommar & Sandström Aktiebolag finns i.

Sommar & Sandström Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-08-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sommar & Sandström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sommar & Sandström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sommar & Sandström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sommar & Sandström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6780999 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 49, 115 23, Stockholm

Bolaget skall bedriva multimedial och medicinsk verksamhet inkluderande forskning och undervisning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sommar & Sandström Aktiebolag och det är Sandström, Bertil Mikael som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sommar Sandström, Lisa Margareta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,