Network Solutions Group Vaxholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Network Solutions Group Vaxholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. Network Solutions Group Vaxholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Network Solutions Group Vaxholm AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556518-5310.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-54131500 alternativt besöka eller skicka post till Network Solutions Group Vaxholm AB på följande adress Ytterbystrand 6, 185 94, Vaxholm.

Network Solutions Group Vaxholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Network Solutions Group Vaxholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Reichel, Alexander som är född 1929 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ha till ändamål att bedriva verksamhet inom forskning, utveckling, handel, utbildning och konsultationer inom området IT med inrktning på systemlösningar, affärslösningar och innehållslogistik, mediateknik inriktning mot mediadistribution och telekommunikation samt därmed förenlig verksamhet. Forskning, utveckling utbildning och konsultation inom området flygteknik samt därmed förenlig verksamhet. Inköp, förvaltning och försäljning av lös egendom inom ovan nämnda områden. Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.