Swedish Print Solution Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av datatillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedish Print Solution Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Swedish Print Solution Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1995-07-14 så skapades Swedish Print Solution Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Swedish Print Solution Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Swedish Print Solution Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556520-1166 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Swedish Print Solution Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Swedish Print Solution Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54130610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedish Print Solution Aktiebolag är Andersson, Rolf Erik Einar som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Rolf Erik Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Enoksson, Rolf Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Lembit som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.