ILq Konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och ILq Konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ILq Konsult AB är ett av dem. Statusen för ILq Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

ILq Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som ILq Konsult AB ska trivas.

ILq Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av kapitalvaror såsom båtar och fordon även försäljning av datorer och mjukvaror samt konsultupp- drag inom nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ILq Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ILq Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med ILq Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ILq Konsult AB är Staffansson, Tomas Sigvard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Staffansson, Yvonne Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

ILq Konsult AB har 556533-9339 som sitt organisationsnummer.