Miljörör Stockholm AB

Stockholms län

Information

Miljörör Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Miljörör Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Miljörör Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Miljörör Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-10-18. Men sedan 1996-01-01 så har Miljörör Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hemviksv. 21, 185 92, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Miljörör Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7150763.

Vaxholm arbetar för att bolag som Miljörör Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Miljörör Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva VVS och rörinstallationer, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Miljörör Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Miljörör Stockholm AB och det är följande personer, Modin, Tommy Filip Martin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Robert Martin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Miljörör Stockholm AB är 556535-0716.