Knuff Sjöentreprenad AB

Stockholms län

Information

Knuff Sjöentreprenad AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Knuff Sjöentreprenad AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Knuff Sjöentreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Knuff Sjöentreprenad AB har haft sedan 1997-01-01. Knuff Sjöentreprenad AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Knuff Sjöentreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6434140.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Knuff Sjöentreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Knuff Sjöentreprenad AB har idag 556540-7896 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Marklund, Jennie Eva-Stina -Marklund, Nils Hilding Rickard är den som för stunden ansvarar för Knuff Sjöentreprenad AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom sjöentreprenad, byggnads- branschen, jordförflyttande maskiner och lastbilstransport och därmed förenlig verksamhet.

I Knuff Sjöentreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Marklund, Nils Hilding Rickard som är född 1952 och har titeln VD, Marklund, Nils Hilding Rickard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Jennie Eva-Stina som är född 1980 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .