Defence Consulting Europe AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska utveckla, tillverka och sälja marina specialfarkoster såsom fartyg och båtar, dykfarkoster samt svävare. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet avseende säkerhets- politisk och försvarspolitisk utveckling samt försvarsmateriel- samarbete.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Defence Consulting Europe AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Defence Consulting Europe AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1997-07-28 så skapades Defence Consulting Europe AB och företaget är har F-skattsedel Defence Consulting Europe AB har haft det sedan 1997-01-01.

Defence Consulting Europe AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556543-7414 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Defence Consulting Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Defence Consulting Europe AB så går det att nå dem via telefon på 08-54131880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Defence Consulting Europe AB är Hillelsson, Bengt Fredrik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillelsson, Gunilla Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lehtipalo, Mats Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .