Gallion Data AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Gallion Data AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Gallion Data AB är ett av dem. Statusen för Gallion Data AB är att Bolaget är aktivt.

Gallion Data AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Gallion Data AB ska trivas.

Gallion Data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning, leasing, service samt försäljning av datautrustning och datatjänster samt annan därmed förenlig verksamhet, dessutom försäljning av produkter och tjänster för vatten- och energibrunnar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gallion Data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Gallion Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Gallion Data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4705059.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Gallion Data AB är Landberg, Dick Janos som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Monica Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eneroth, Inger Kristina Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, AxL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Gallion Data AB har 556546-0598 som sitt organisationsnummer.