Chans Holding AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Chans Holding AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Chans Holding AB är ett av dem. Statusen för Chans Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Chans Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Chans Holding AB ska trivas.

Chans Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med restaurangmaskiner och textilier ävensom äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chans Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Chans Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Chans Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54132429.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Chans Holding AB är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Molund, Martin Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Molunds Revision- & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Chans Holding AB har 556554-4516 som sitt organisationsnummer.