Vaxö Entreprenad Miljö AB

Stockholms län

Information

556565-5023 är organisationsnummer för företaget Vaxö Entreprenad Miljö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vaxö Entreprenad Miljö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Vaxö Entreprenad Miljö AB finns i.

Vaxö Entreprenad Miljö AB har varit registrerat sedan 1999-02-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vaxö Entreprenad Miljö AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vaxö Entreprenad Miljö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vaxö Entreprenad Miljö AB är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Vaxö Entreprenad Miljö AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54430062 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva lokalvård samt idka skötsel av motionsspår och motionsslingor, gångleder och frilufsbad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vaxö Entreprenad Miljö AB och det är Eklöf, Britt-Marie Solveig Matilda som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Jhonny Erik Ingemar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,