Ale Möller Musik AB

Stockholms län

Information

Ale Möller Musik AB är en verksamhet som finns i Vaxholm. I Ale Möller Musik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Möller, Ale Arild Staffan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Olga Maria Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ale Möller Musik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ale Möller Musik AB på telefon 08-4648091.

Föremålet för bolagets verksamhet är musikproduktion, inspelningsverksamhet, komposition och föredrag inom musikområdet samt illustrationer inom teater, musik och utställningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ale Möller Musik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ale Möller Musik AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ale Möller Musik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Ale Möller Musik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ale Möller Musik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ale Möller Musik AB har 556567-3273 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.