Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB

Stockholms län

Information

556589-6312 är organisationsnummer för företaget Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB finns i.

Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB har varit registrerat sedan 2000-05-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Halvardsson, Bo Patrik -Halvardsson, Katarina Helena

Vill ni komma i kontakt med Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54179325 eller genom brev på följande adress:
Västerskogsv. 15, 185 94, Vaxholm

Bolaget skall bedriva redovisning och bokföring, revision, skatterådgivning (ej inkassoverksamhet) samt härmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Katarina Halvardsson Ekonomikonsult AB och det är Halvardsson, Katarina Helena som är född 1967 och har titeln VD, Halvardsson, Katarina Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvardsson, Bo Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindahl, Sture Fredrik Vilhelm som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor,