Utellusit AB

Stockholms län

Information

556601-5326 är organisationsnummer för verksamheten Utellusit AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utellusit AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Utellusit AB finns i.

Utellusit AB har varit registrerat sedan 2000-12-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utellusit AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-11.

Utellusit AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Utellusit AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Utellusit AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54420275 eller genom brev på följande adress:
Baldersv. 2, 182 35, Danderyd

Bolaget skall bedriva företagsrådgivning, systemutveckling, handel med värdepapper, kapitalförvaltning dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsversamhet, företagsevent, båtuthyrning, hästsport idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Utellusit AB och det är Rosander, Kurt Harry Menotti som är född 1962 och har titeln Likvidator, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,