Tibons AB

Stockholms län

Information

556602-5697 är organisationsnummer för bolaget Tibons AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tibons AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Tibons AB finns i.

Tibons AB har varit registrerat sedan 2000-12-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tibons AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Tibons AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tibons AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tibons AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8541397 eller genom brev på följande adress:
Lenhovda-Änghult 2, 360 73, Lenhovda

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom sexuell och reproduktiv hälsa samt bedriva snickeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tibons AB och det är Nevin, Anna Tina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nevin, Lars Daniel Mooin som är född 1984 och har titeln Suppleant, Söderberg, Bo Einar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln Revisor, Futura Revision AB som är född och har titeln Revisor,