Dysberoendekliniken i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Dysberoendekliniken i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Dysberoendekliniken i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dysberoendekliniken i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-12-03.

Dysberoendekliniken i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-01-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hantverkarg. 5 A, 112 21, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dysberoendekliniken i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Dysberoendekliniken i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dysberoendekliniken i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva behandling av beroendeproblem och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dysberoendekliniken i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dysberoendekliniken i Stockholm AB och det är följande personer, Sundby, Hans-Erik som är född 1952 och har titeln Extern VD, Bystedt, Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellström, Jonas Henrik Andreas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellström, Sten Henrik Torbjörn som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellström, Helena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor.BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dysberoendekliniken i Stockholm AB är 556603-0788.