Stuppen Livs Aktiebolag

Stockholms län

Information

556606-8291 är organisationsnummer för företaget Stuppen Livs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stuppen Livs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Stuppen Livs Aktiebolag finns i.

Stuppen Livs Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-02-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stuppen Livs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Stuppen Livs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stuppen Livs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stuppen Livs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54137212 eller genom brev på följande adress:
Överbyv. 4, 185 94, Vaxholm

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stuppen Livs Aktiebolag och det är Andersson, Leif Stefan Ingvar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Gun Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisor, Sundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,