Datapedagogen i Vaxholm AB

Stockholms län

Information

Datapedagogen i Vaxholm AB är ett bolag som finns i Vaxholm. I Datapedagogen i Vaxholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Karl Patrik Gustav Ivar som är född 1970 och har titeln VD, Jonsson, Karl Patrik Gustav Ivar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Gudrun Nanna Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Laurell, Karin Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Datapedagogen i Vaxholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Datapedagogen i Vaxholm AB på telefon 08-54130201.

Bolaget skall bedriva undervisning i datahantering samt datastödd undervisning av läs- och skrivsvaga vuxna. Att tillhandahålla konsultativa tjänster och i vissa fall uthyrning av personal, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Datapedagogen i Vaxholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Datapedagogen i Vaxholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Datapedagogen i Vaxholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-29 och Datapedagogen i Vaxholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Datapedagogen i Vaxholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Datapedagogen i Vaxholm AB har 556607-3622 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.