Advokatfirman Carbell Wetterberg AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Carbell Wetterberg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Advokatfirman Carbell Wetterberg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2001-08-28 så skapades Advokatfirman Carbell Wetterberg AB och verksamheten är har F-skattsedel Advokatfirman Carbell Wetterberg AB har haft det sedan 2002-01-21.

Advokatfirman Carbell Wetterberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-21

556614-9919 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är Advokatfirman Carbell Wetterberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Carbell Wetterberg AB så går det att nå dem via telefon på 08-54430492 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Carbell Wetterberg AB är Carbell Wetterberg, Anna Brita som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Brantheim, Nils Christer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Kjell Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .