Projecticon AB

Stockholms län

Information

Projecticon AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Projecticon AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Projecticon AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Projecticon AB har haft sedan 2002-10-17. Projecticon AB har funnits sedan och 2002-10-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Projecticon AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Öresundsv. 12 B, 236 31, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-5310057.

Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Projecticon AB Privat, ej börsnoterat.

Projecticon AB har idag 556618-2142 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Projecticon AB

Bolaget skall bedriva management konsulting och utbildningsverksamhet, import och export av tjänster såsom projektledning och utbildning i projektledning, utveckling och försäljning av metodiker och stödjande verktyg inom arbetsorganisation och projektledning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Projecticon AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Käck, Anders Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Patrik Johan Ragnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .