Valence Consulting AB

Stockholms län

Information

Valence Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Valence Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Valence Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-01-07.

Valence Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-12-04. Men sedan 2002-01-21 så har Valence Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kloppemyrsv. 2, 452 90, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Valence Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54137390.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Valence Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Valence Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva psykologisk konsultverksamhet, köp, försäljning och uthyrning av segel och motorbåtar, köp, försäljning och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Valence Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Valence Consulting AB och det är följande personer, Gustafsson, Lars-Olof som är född 1946 och har titeln VD, Gustafsson, Lars-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Klas Gustaf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Rosén, Karin Elinore som är född 1965 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Valence Consulting AB är 556619-3602.