Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB

Stockholms län

Information

556625-5500 är organisationsnummer för verksamheten Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB finns i.

Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB har varit registrerat sedan 2002-05-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54130077 eller genom brev på följande adress:
Eriksöv. 12, 185 34, Vaxholm

Bolaget skall driva bygg- och markentreprenader.

Det finns olika personer som har en koppling med Mark & Anläggningstjänst i Vaxholm AB och det är Pålsson, Bo Ingvar Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl Göran Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,