UPON Consulting AB

Stockholms län

Information

UPON Consulting AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där UPON Consulting AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. UPON Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket UPON Consulting AB har haft sedan 2002-06-27. UPON Consulting AB har funnits sedan och 2002-06-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till UPON Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkstigen 5, 185 34, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54461919.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är UPON Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

UPON Consulting AB har idag 556626-0195 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för UPON Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning, ekonomistyrning, administration, lager- och produktionsstyrning, kvalitetssäkring och därtill hörande IT-stöd samt försäljning av licenser och mjukvaruprodukter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom kvalitets- arbete, skolledning och övriga skolfrågor i grundskolan, bedriva verksamhet inom fastighetsförvaltning samt bedriva uthyrning charter av båtar och därmed förenlig verksamhet.

I UPON Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schelvander Carlsson, Léon Patrik L som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Schelvander, Karin Ulrika som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bergman, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .