Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Aktiebolag som heter Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-28 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-09-20 så har Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB varit registrerat och sedan 2002-11-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamng. 49 B, 185 34, Vaxholm. Vi ni istället prata med Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB så kan ni göra det på 070-2951000.

Bolaget skall bedriva detaljhandel, grossist, handel och konsultverksamhet inom affärsutveckling, inredning och marin utrustning samt förvärva och förvalta aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindholm, Hans Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytterström Lindholm, Lena Viktoria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hans Lindholm & Partner i Vaxholm AB har 556632-4975 som sitt organisationsnummer.