Corpower AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk utveckling och försäljning inom produktområdet energiomvandling med inriktning på i första hand el och kraftproduktion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Corpower AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Corpower AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2002-11-27 så skapades Corpower AB och verksamheten är har F-skattsedel Corpower AB har haft det sedan 2004-06-03.

Corpower AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-10

556636-5648 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är Corpower AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Corpower AB så går det att nå dem via telefon på 08-6640346 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Corpower AB är Lundbäck, Stig Sune som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundbäck, Kaisu Kastehelmi som är född 1960 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .