Gulliksen Strategic Relations AB

Stockholms län

Information

556640-7036 är organisationsnummer för bolaget Gulliksen Strategic Relations AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gulliksen Strategic Relations AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Gulliksen Strategic Relations AB finns i.

Gulliksen Strategic Relations AB har varit registrerat sedan 2003-03-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gulliksen Strategic Relations AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gulliksen Strategic Relations AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gulliksen Strategic Relations AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gulliksen Strategic Relations AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2629628 eller genom brev på följande adress:
Högbostigen 6, 185 94, Vaxholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på strategisk kommunikationsrådgivning , äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gulliksen Strategic Relations AB och det är Gulliksen, Rolf som är född 1959 och har titeln VD, Gulliksen, Rolf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gulliksen, Ingrid Sofia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor