Golden Wax AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Golden Wax AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Golden Wax AB är ett av dem. Statusen för Golden Wax AB är att Bolaget är aktivt.

Golden Wax AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Golden Wax AB ska trivas.

Golden Wax AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom dataspel och digital underhållning, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golden Wax AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Golden Wax AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Golden Wax AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4836270.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Golden Wax AB är Mosseby, Per Åke som är född 1974 och har titeln VD, Mosseby, Per Åke som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mosseby Brisvall, Anna Maja som är född 1972 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Golden Wax AB har 556647-9688 som sitt organisationsnummer.